Intergrale opdracht 1
Tuinbank

Schets

Voor mijn eerste thuisopdracht tijdens deze Covid-19 periode heb ik deze tuinbank gemaakt. Hij is gemaakt van vurenhout en heeft 4 lagen buitenbeits om hem te beschermen tegen het weer. 

Op de schets is het ruwe idee te zien van het project. 

3D Model

Mijn 3D model vond ik goed genoeg om door te gaan met de volgende stappen. Ik heb tijdens de uitvoeringsfase echter wel redelijk wat veranderd omdat ik wat dingen was vergeten te tekenen waaronder hoe ik de rugleuning zou bevestigen aan het zitvlak. Voor een volgende keer zou ik hier meer tijd aan besteden.

Hier zie je 3 Close-Ups van de verbindingen die ik gebruikt heb voor dit project. De verbinding waarmee het zitframe vast zit aan de rugleuning heeft verreweg de meeste tijd gekost. 

Eindresultaat

De mensen waaraan ik deze bank heb verkocht waren er enorm blij mee. De robuuste uitstraling paste precies bij wat zij in gedachten hadden. De kistjes die zij er onder hebben gezet en de kussentjes maken het helemaal af. 

Video proces

In deze video zie je het proces van hoe ik dit werkstuk heb gemaakt.