Intergrale opdracht 2
Dienblad

Schets

Voor mijn tweede thuisopdracht tijdens deze Covid-19 periode heb ik dit dienblad gemaakt. 

Hij is gemaakt van 15mm gevingerlast eiken met een bodem die nog over was van onze keuken achterwand. 

Op de schets is het ruwe idee te zien van het project. 

3D Model

Mijn 3D model Is een vrij simpel en elegant design. Ik heb hier meer tijd aan besteed dan bij mijn andere intergrale opdracht en dat zorgde voor een beter organisatie. Hier kan je echter wel zien dat ik nog van plan was om schijfjes toe te voegen aan de verstekken om het lijmoppervlakte te verbreden, echter heb ik hier geen tijd voor gehad. 

Eindresultaat

Ik ben erg blij met het eindresultaat, al ben ik niet aan alles toegekomen en zou ik veel dingen anders hebben gedaan al zou ik deze op school hebben gemaakt. Aan de hand van dit project ga ik zelf een bovenfrees aanschaffen want ik merk nu hoe handig het is om die zelf te hebben

Video proces

In deze video zie je het proces van hoe ik dit werkstuk heb gemaakt.