Skills heroes 2023

Skills heroes 2023 Voorrondes

Begin schooljaar 2022 heb ik mij opgegeven voor de MBO vakwedstrijden van Skills Heroes 2023.

Na een bijeenkomst in Rotterdam kregen we de opdracht te horen. Een krukje met 3 poten, pen-en-gat verbindingen en een zitvlak waar de vorm van de middenstaander in is gefreesd waardoor het lijkt alsof deze er doorheen steekt.

Helaas kwam ben ik niet doorgegaan naar het Nederlands Kampioenschap maar het meedoen vond ik al erg leuk. Van de  ongeveer 40 deelnemers wist ik het tot de 8e plek te schoppen waar ik zeker al trots op ben.

Bij deze wedstrijd ben ik mijzelf erg tegengekomen. Mijn sterke en gelijk ook zwakke punt is, is dat ik erg perfectionistisch ben. Dit zorgt er voor dat dingen langer duren dan ik zou willen en doordat ik het krukje net niet af heb gered liep ik punten mis op bepaalde onderdelen. Van deze ervaring heb ik erg veel opgestoken en vooral in waar ik wel, en waarin geen tijd moet stoppen.